Ajankohtaista

 

Kylähaaste

19.05.2022

Suomen Kylät haastaa kylille! Kerää 30 elämyspistettä ja jaa kyläelämyksesi somessa aihetunnistetta #kylähaaste2022 #TeeSeKylillä #KylänNimi ja merkitse kuvaan @SuomenKylät.

Äitienpäivä

06.05.2022

Vietämme tänä viikonloppuna äitienpäivää. Joten kyläsivujen toimitus toivottaa hyvää juhlapäivää kaikille äideille ja mummeille.

Hyvää vappua

29.04.2022

Sinnikkäimmät kyläläiset ovat jo asetelleet kesäkalusteitaan ulos. Muistoja, vanhoja valokuvia, kirjeitä ym. otetaan vastaan kyläkirjahankkeeseen sähköpostilla sivakankylakirja@gmail.com

Vaikka Sivakassa on vielä hanget korkeat nietokset, on lämmenneen säätilan johdosta kylälle saapunut runsaasti muuttolintuja. Joutsenet kailottavat järvillä. Lokit ovat palanneet runsain joukoin Kaletonlammelle. Peipot, mustarastaat ja västäräkit virittelevät konserttiaan. Tämä uuttukyyhky on kuvattu erään sivakkalaistalon pihassa. Kirjoituksia...

Viime lauantaina pidetty Sivakan pilkki ja ulkoilutapahtuma veti navakasta myrskysäästä huolimatta parisenkymmentä osallistujaa. Joukossa oli paljon nuoriakin.

Sivakan Eräveikot järjestää tuttuun tapaan koko perheen ulkoilu- ja pilkkitapahtuman Sivakkajärvellä lauantaina 26.3. Liuhanpuiston paikoitusalue on ympäriaurattu ja mastollekin pääsee. Tervetuloa!

© Sivakan kylä 75700 VALTIMO FINLAND
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!