Ajankohtaista

 

Peri-Sivakantien ali kulkeva Myllypuro loi jäiset kahleensa viikko sitten. Tulvan kohina kuuluu vaaroille asti.

Kylätie on korjattu. Kiitokset tieisännöitsijälle ja urakoitsijalle nopeasta toiminnasta. Ajoa raskaalla kalustolla on vältettävä. Toivomme yöpakkasia tierungon kuivumiseksi.

Maaseutuammattiin ry kehittää maaseudun TET- ja kesätyöpaikkojen saatavuutta ja saavutettavuutta Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa kahden hankkeen voimin seuraavan kahden vuoden ajan. Polkuja maaseudun töihin-hankkeessa kootaan maaseudun TET- ja kesätyöpaikkoja nuorille helposti löydettäväksi ja ratkotaan nuorten työllistämiseen liittyviä...

Sivakkajärvellä pidetään perinteinen koko perheen pilkki-ja ulkoilutapahtuma la 30.3.2024 klo 9.00 alkaen. Tervetuloa kyläläiset ja metsästysseuran jäsenet reippailemaan!

Aamulla oli kahdeksan astetta pakkasta. Usvaharso verhosi tienoot. Teeret aloittavat soidinmenojaan. Päivällä aurinko lämmittää niin paljon että lumikerros on vajunut alle metriin.

Sivakan kyläsivujen toimitus toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille seuraajille. Toivottavasti pakkaset hellittävät eikä lunta tulisi paljon enempää.

Hannes Häkkisen sukutilalla Häkkilän Yläpihassa on tarjolla hernekeittoa ja laskiaispullia kuuman juoman kera laskiaissunnuntaina 11.2. klo 13.00-16.00. Laktoosittoman aterian hinta on 10,00 euroa. Pelkkä pullakahvi 5,00 €. Reippailusta pitävät voivat kiertää kuuden kilometrin mittaisen kyläkierroksen jalan, potkukelkalla tai hiihtäen. Omat...

Luo kotisivut ilmaiseksi!